nieuws

Inkka van de duvetorre is zwanger van Maxi van de boarebreker.

DNA TESTED

Al onze honden die gebruikt worden om te kweken zijn DNA getest.

Inkka van de duvetorre

Inkka van de duvetorre is een rechtstreekse dochter van G'string van de duvetorre en vervangt dus string in het fokprogramma. Ze is een sociale hond met dezelfde drift en beet als haar moeder. Haar vader is Gitan van de duvetorre. Inkka is Belgisch Kampioen Belgische Herders 2014 Mondioring Categorie 1. Inkka werd dertiende op het WK FMBB 2014 in Tuusula Finland.  Belgisch kampioen Belgische herders 2016  352/400.

inkka Belgisch kampioen

PICACHEW VAN DE BOAREBREKER.

Picachew is de dochter van Inkka en behaalde een zeer goed op schoonheid in Kortrijk op 18/11/2017 en dus ook haar fokattest. Verder is ze gerontgend heupen B en  ellebogen O. norberghoek links 102 en rechts 100. Picachew zal blijven om mee te fokken haar schakelen in drift is fenomenaal. Ze is verder zeer sociaal en aanhankelijk.
picachew


Hera van de utadreef

heraHera is op pensioen en verblijft bij haar verzorgster Lisa. die allerlei leuke dingen met haar doet.

G'String van de duvetorre.

String vice kampioenG'string van de duvetorre wordt natuurlijk door ons gewoon string genoemd is mijn jongste aanwinst. Ze werd aangekocht omdat ik nog een hond wou waar ik onmiddelijk kon mee trainen en wedstrijden spelen. G'string is geslaagd in haar begeleidingshond op datum van 20/11/2010 te Kynologische vereniging De Pinte. G'string van de duvetorre behaalde Ghp 1 op 13/03/2011 te Koekelare 79-86-86. G'string werd gesteriliseerd na een baarmoederonsteking op datum van 10/7/2011. Gstring werd vierde op het WK FMBB 2014 in Tuusula Finland. Gstring is ondertussen overleden. Dit is de beste teef die ik ooit heb gehad van karakter. Never will forget you my darling.