nieuws


Inkka van de duvetorre is zwanger van Maxi van de boarebreker.

sponsors

DNA GETEST

Al onze honden die gebruikt worden om te kweken zijn DNA getest.

Welkom bij van de boarebreker.

Mijn naam is Beschuyt Steve, ik ben al jaren bezig met honden vooral mechelse herders. Daarom heb ik besloten om mij nu ook met het fokken van Mechelse herders bezig te houden. De Mechelse herders van mijn kennel komen uit de toplijnen van Belgie. Ze worden gekweekt op basis van de wil om te werken, te spelen en te waken maar ook op sociaal gedrag tegenover hun geleider,kinderen,familie en vrienden.

De Mechelse herder.

De Mechelse Herder staat vooral bekend om zijn werkwilligheid, vasthoudendheid, intelligentie, oplettendheid, moed, enz. .

De mechelaar is een trouwe, fiere, veelzijdige hond. Hierdoor wordt gretig van hem gebruikt gemaakt door politie, leger, bewakingsfirma's. Hij wordt meestal ingezet als waak en verdedigings hond of patrouillehond.Maar hij heeft ook zijn sporen al ruim verdiend als speurhond dit op verschillende criteria (drugs, explosieven,lijken). Hij kan in bepaalde gevallen dominant zijn, hij is dan ook niet aan te raden als eerste hond. Maar met een ervaren geleider kan je echt de kwaliteiten uit deze hond naar boven halen en dan staat daar een hond die zen gelijke niet kent op vele gebieden. Ik denk dat het de meest ondergewaardeerde hond is, alhoewel daar toch stilaan verandering in komt.

Hij heeft er geen problemen mee om in een kennel te wonen en hecht zich enorm aan zijn baas.


Design downloaded from Zeroweb.org: Free website templates, layouts, and tools.